Testi1

Moikka!

Olen Olli.

Itselleni ihmisten kuvaaminen on lähellä sydäntä. Tai no, ehkä silmää, mutta kuitenkin. Lisäksi koetan pitää asiat yksinkertaisina, inhoan kaikkea jonninjoutavaa säätämistä. En myöskään ota asioita liian vakavasti.

Mielestäni on olemassa valokuvaajia ja kameraharrastajia. Ensin mainittu ryhmä nauttii kauniista valokuvista sekä niiden ottamisesta, kun taas jälkimmäiselle ryhmälle tärkeintä on omistaa kallein mahdollinen kamera ja kuvata  testitaulua pamppu kovana  jotta pääsee postaamaan tuloksia Pixelwankers.comiin ja sitten voidaankin taas tapella 5000 sivun verran että kummat ovat parempia, omenat vai appelsiinit.

Olenkin ajatellut lyödä rahoiksi ja kehitellä 185 000 euroa maksavan kameran jonka näytöstä näkee ainoastaan histogrammin ja joka tallentaa muistikortille pelkkää metadataa. Ennakkotilauksia otetaan vastaan.

Olen kuvannut asiakkaille kaikenlaista kahvipaketeista levynkansiin ja ruoasta ihmisiin. Tuolta vielä keskeneräisestä ja ovelasti nimetystä “asiakkaita” -osiosta voi ihmetellä tuloksia. Metatiedot voin lähettää kirjeitse.  Häät eivät ole vahvinta alaani (ei kuvaajana eikä uhrina) mutta onneksi tästä maasta löytyy todella kovia tekijöitä niitä varten.

Jos haluat minut kuvaamaan vaikka yrityksesi aulan viherkasvin, varastossasi olevat siipimutterit tahi Jokke-papan muotokuvan niin ota ihmeessä yhteyttä sivun alareunassa lymyävään sähköpostiosoitteeseen.

Ota yhteyttä myös siinä tapauksessa jos haluat vaikkapa vedoksen seinällesi jostain kuvastani. Tietysti voit myös pölliä kuvani ja väittää sitä omaksesi, mutta sitten teet itsestäsi pellen, kuten Harri.

  • Sposti: tahvis (tähän se tsiegura) tahvis.com
  • www.tahvis.com
  • Y-tunnus 2574481-5